Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 2 3 5
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Heden 1 1 0 0 3
5 Alvik 1 0 1 0 1
6 Gammelstad 1 0 1 0 1
7 Vittjärv 0 0 0 0 0
8 Boden City 1 0 0 1 0

Match

Sävast

4 - 3
Boden Arena
7 april 2019
15:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Sävast - Unbyns IF

Återigen ett Div4 lag på schemat en kall söndag i April. Denna gång Sävast som var en av två lag som avancerade från vår serie ifjol.
Vi har Humlan i mål, backlinje frv Kris, Blurk, Aidan, Filip. Mitten med Adde, Simon och Erik W. Martin vänster, Macke centralt och Tong höger. Avbytare är: Robbs, Jensa och John.

Matchen börjar som vi väntat oss, dvs med att dom har mycket boll och vi får försvara oss vilket vi gör bra till att börja med. Dock tar dom ledningen efter en kvart då en längre boll når in bakom vår backlinje. Vi får dåligt med eget spel dom gånger vi har bollen, men det syns att vi försöker kombinera. Sävast är snabbt inne i press. Vartefter tiden går får vi fler anfall, och på ett av dom första får Macke boll på vänster, han ser upp och ser Erik W komma centralt och där sitter kvitteringen. Dom är hela tiden farliga, speciellt på Filips kant.

I andra kommer vi ut starkare (igen). Vi håller spelet väl uppe och kan kombinera på deras planhalva. Vi är oftare först på bollen, och kan skapa en del halvchanser. 10 minuter in i andra har Simon bollen på högerkanten, han slår ett inlägg som vinden tar tag i och den seglar över deras keeper och går stolpe in strax nedaför krysset - kul!
Dom kan kvittera, men matchen är jämnare nu även om vi börjar vara rejält trötta.
En boll tar på handen på deras försvarare och vi får straff som Simon sätter.
Vi har ett par bra lägen där Martin har ett snett inåt till Kris, och Macke kommer loss och skjuter men får ingen träff.
Med 10 minuter kvar kan dom så kvittera, och med två minuter så kan dom vända på matchen.

Vi fortsätter trenden med bra försvarsspel (om man nu kan ha det när man släpper in fyra). Men det ser stabilt ut, bra positioner osv. Dessutom skapar vi fortsatt bra chanser.
MOTM blir Simon, men han är inte ensam med bra prestationer.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Simon Boqvist 1 2 0 0 0 2
Erik Wallin 1 1 0 0 0 1
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
Tong Kraiwasang 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng